Når du som studerende på universitetet skal i gang med at skrive en større opgave, kan der være mange spørgsmål, der melder sig:
Hvornår skal du begynde at finde litteratur og information til din opgave?
Hvor mange kilder har du brug for?
Hvornår har du fundet det, du skal bruge?
Du skal naturligvis leve op til de formelle og faglige krav for den konkrete eksamen, du er i gang med. Og du skal bruge den mængde litteratur/information, der skal til for at du kan besvare din problemformulering, hvilket kan være svært at vide fra start. Informationssøgning er en proces. I takt med at du får læst dig mere ind på dit emne, kan behovet for informationssøgning ændre sig. På siderne om informationssøgning klæder vi dig på til at kunne søge systematisk og til at finde de rigtige ressourcer.
AU Library er en del af Det Kgl. Bibliotek og det betyder, at du har adgang til et hav af materialer, når du er studerende på AU. Du skal blot oprettes som bruger, for at bruge bibliotekssystemet.
Du kan både tilgå materialer online via AU Librarys elektroniske ressourcer uanset hvor, du befinder dig. Og du kan låne fysiske bøger, som er placeret rundt omkring på bibliotekerne på AU. Personalet på biblioteket hjælper dig gerne med at finde rundt i de forskellige ressourcer og kilder.
Bibliotekerne har mange forskellige faciliteter, som du kan anvende; f.eks. gruppearbejdspladser, bogscannere, printere etc.